No FuckiN' Way

Politika, közélet, aktivizmus és más okosságok itt és most.

ahol elérhetsz minket

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Hiába buzizol, bayerzsóti, a végén sírni fogsz!

2015.12.20. 08:02 koalapata kopog a pepita patikakövön

 

Van ez az erkölcsi véglény, akinek Bayer Zsolt névre állították ki a Fidesz 5. számú párttagkönyvét.

Az a feladata, hogy kimondja azt is, amit még Kövér László sem enged meg magának. Ha zsidózni kell, zsidózik, ha cigányozni kell, cigányozik, ha buzizni kell, buzizik. Korábban meg a Népszabadságban írta meg a liberális tutit. Egy legalja bértollnok, egy ócska provokátor, egy utolsó kis senki, akinek a legnagyobb teljesítménye az életben az Orbánhoz való feltétlen hűsége.

Na, most ez a csávó is beszállt a Fidesz nagyszabású családszeretgető-gyerekgyáros kampányába, amit Kövér "a nők dolga, hogy unokákat szüljenek nekünk" László kezdett, és Kovács "nem hiszek a női egyenjogúságban" Ákos folytatott.

Bayernek most az volt a dolga, hogy az ellenség oldalon gyorsan felsorakoztassa a "buzikat", mert őket mégiscsak többen utálják, mint a nőket. Ezt bírta összehozni:

"De ezt is messze felülmúlja a PM ratyijának, Barabás Richárdnak csodálatos kis nyilatkozata!

„A kommunizmus legkínosabb időszakát idézi” a kormány intézkedése… Igen. Ez a csúcs. Ezt már biztosan nem lehet alulmúlni.

Isteni szerencse, hogy ennek a kretén baromnak soha nem kell sem tíz, sem 2,6, sem semennyi milliót adni gyerekre…"

Bayerzsóti, van egy rossz hírem. Ha azt hiszed, tiétek az ország, és ez ráadásul mindig így lesz, akkor baromi nagyot tévedsz.

Ha azt hiszed, hogy te szabod meg Barabás Richárdnak, vagy bárkinek ebben az országban, hogy lehet-e, lesz-e gyereke, akkor borzasztóan el vagy tájolva.

Mondom, mi van: ha bármelyik meleg pár gyereket akar vállalni, akkor ezt teszi ma is és ezt fogja tenni a jövőben is, és nagy ívben szarik közben az ostoba fejedre. 

Tudom, bayerzsóti, hogy ti egyféle családot tudtok elképzelni magatoknak: fideszes apu közpénzekből gazdagszik, anyu nem dolgozik, viszont sokat szül, így legalább nem verik meg, a gyerekek meg szép engedelmes droidok lesznek.

De mi, akik hiszünk a szabadságban és a sokszínűségben, látjuk az ezerféle boldog családot, és tudjuk, hogy az államnak nem dolga belepofázni abba, hogy ki, kivel és hogyan él, és miképpen talál rá a boldogságra.

Bayerzsóti, ha kihúzod a fejed egy pillanatra Viktorod seggéből, akkor te is látni fogod a szivárvány színeit, és hidd el, jobban fogod érezni magad.

De egyelőre, úgy tűnik, nem marad más számodra, mint a mérgező gyűlölködés és a dögletes szellemi szarszag, amit árasztasz magadból. Bűzlesz, bayerzsóti, bűzlesz.

bayer_zsolt_fidesz_ujsagiro_parti_1.jpg

 

Címkék: buzizás bayerzsolt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nfnw.blog.hu/api/trackback/id/tr318185682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása