No FuckiN' Way

Politika, közélet, aktivizmus és más okosságok itt és most.

ahol elérhetsz minket

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mesterházy igen, Karácsony nem? Az Együtt morális mélyrepülése

2017.12.08. 09:54 koalapata kopog a pepita patikakövön

Tegnap kiderült, hogy Karácsony Gergely elvállalná a közös miniszterelnök-jelöltséget, és ha jól értjük, az MSZP is támogatja ebben. Ez önmagában is érdekes fejlemény, de ennél már csak az eddig Karácsonyt támogató Együtt reakciója érdekesebb. Két hónapja ugyanis az Együtt és a Párbeszéd bejelentette, szövetségben készülnek a választásokra, Karácsony miniszterelnök-jelöltsége mellett.

Szigetvári Viktor az Együttből viszont ma reggel azt mondta Karácsony bejelentésére reagálva, "kapott egy invitálást az MSZP-től Karácsony Gergely. A két párt szövetsége ezzel véget ért".

Mi van???

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke, korábbi MSZP-s kampányguru és államtitkár közli, hogy neki büdös az MSZP, ezért inkább elárulja Karácsony Gergelyt.

Sőt, miután a négypárti "új pólusból", amiről ábrándoztak, egyedül maradtak, közli, hogy saját miniszterelnök-jelöltet állítanak. Az 1%-os Együtt, külön.

Arról az Együtt nevű pártról beszélünk, amelyik azért lehet bent a Parlamentben (bár háromból két képviselője már otthagyta), mert 2014-ben rajta volt az MSZP-DK-Együtt-PM-MLP listán.

A 2014-es közös listát, ami jó volt az Együttnek, Mesterházy Attila vezette, akinél kevés ellenszenvesebb figurát hord hátán a Föld.

A 2018-as közös listát Karácsony Gergely vezetné, akit eddig támogatott az Együtt, most viszont cserben hagyja.

Noooormális????

szv.png

Címkék: árulás Együtt Szigetvári Viktor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nfnw.blog.hu/api/trackback/id/tr3213456139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása